• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Bandits and Angels kinderstep

(71)

Topkwaliteit van het Nederlandse merk Bandits and Angels. Deze stoere zwarte steppen gecombineerd met vrolijke kleuren zijn de nieuwe trend op steppen gebied. 

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Unlimited, Streetracer of Black Racer?

Eindeloos plezier

Een Bandits & Angels kinderstep is een prachtig geschenk voor alle buiten spelende kinderen. Lekker op ontdekking door de straat, buurt en misschien wel de hele wijk. Of uw kind naar school wilt steppen of buiten rond wil crossen, met een kinderstep kan het allemaal. Daarnaast traint uw kind met het steppen het gevoel voor evenwicht en balans en is het actief bezig zijn in de buitenlucht erg gezond. Veel redenen om te besluiten een step als presentje te geven. Nu is de vraag: welke step gaat het worden? Het Nederlandse merk Bandits & Angels heeft een ruim aanbod met uitstekende steppen en biedt ieder kind een passende step.

Verschillende modellen

Kijkend naar het aanbod van Bandits & Angels dan is dit divers. Er zijn meerdere modellen beschikbaar en alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor iedere leeftijd en voorkeur bestaat er een geschikte step.

Unlimted

Steppen op een kinderstep voorzien van twee wielen kan al vanaf 3 jaar. De Unlimited is uitgerust met een in hoogte verstelbaar stuur (van 63 cm tot 85 cm), een voetrem op het achterwiel en een handig inklapmechanisme. Een ideaal model voor kids die graag de energie buiten kwijt willen. Met een stevig frame, gemaakt van staal, kan deze step tegen een stootje. Met een groter voorwiel (150 mm) en kleiner achterwiel (120 mm) is de step wendbaar en goed te besturen.

Streetracer

Is uw 4 jarige toe aan een (nieuwe) kinderstep? Dan kunt u kiezen voor een Streetracer: een model van Bandits & Angels dat van alle gemakken voorzien is. Het stuur van dit model is in hoogte verstelbaar en kan vast gezet worden op 85, 90 en 95 centimeter. Handig want hierdoor kan de step met uw kind meegroeien en zult u lang plezier hebben van deze kinderstep. Dankzij het aluminium frame valt dit model in de categorie lichtgewicht steppen. Met 145 mm PU wielen is er gekozen voor een standaard formaat waarmee uw kind heel wat meters kan maken. 

Black Racer

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen op de Black Racer rond steppen. Met een in hoogte verstelbaar stuur (90, 95 en 100 cm) zal dit model met uw kind meegroeien. Een alledaagse kinderstep die overal voor de te gebruiken is. Het formaat van de wielen, 205 mm, maakt dat deze step op vrijwel ieder wegdek goed tot zijn recht komt. De wielen zijn een slag groter dan de wielen van de Streetracer en de Unlimited en dit geeft oudere kinderen wat meer uitdaging. Grotere wielen zorgen ervoor dat er meer vaart gemaakt kan worden en dat de step comfortabeler stept bij (iets) langere afstanden.

© 2024 Kindersteppen.be is onderdeel van XLShop