• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Globber kinderstep

(5)

Een kinderstep van het merk Globber zeker een aanrader! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, aantrekkelijk geprijsd, voor verschillende leeftijd en ruim verkrijgbaar.  

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Primo, Flow of Master?

Nieuwe manier van steppen

Globber kindersteppen bieden iets unieks: de kindersteppen draaien mee met de bewegingen van uw kind. Zonder te sturen, kan uw kind door middel van het eigen gewicht, van richting veranderen. Door het gewicht iets naar links te verplaatsen, buigt de step linksaf. Hetzelfde, maar dan in de tegenovergestelde richting, gebeurt als uw kind het gewicht iets naar rechts verplaatst. Alleen voor- en achteruit rijden? Dat kan door het stuurslot in te schakelen. Handig als uw kind nog moet wennen aan deze manier van steppen. Deze nieuwe manier van steppen biedt kinderen een leuke uitdaging die tegelijkertijd het gevoel voor evenwicht en balans zal ontwikkelen. Toch liever een step met een reguliere manier van sturen? Ook dat kan Globber bieden. Speciaal voor oudere kinderen vanaf 6 jaar is er een model waarbij er op de traditionele manier gestuurd kan worden. Voor iedere liefhebber van steppen bestaat een passende Globber step!

Primo

De Primo kindersteppen zijn bij uitstek geschikt voor jonge kids vanaf 3 jaar. Dankzij de dubbele voorwielen staan kinderen zeer stevig en stabiel op de step. Kies ervoor om eerst het stuurslot in te schakelen zodat kinderen langzaam aan het steppen kunnen wennen. Is uw kind toe aan een volgende stap? Dan kan het stuurslot eraf en kan er gestuurd worden door middel van het verplaatsen van gewicht. Alle Primo stepjes zijn uitgerust met een in hoogte verstelbaar stuur (van 67,5 cm tot 77,5 cm). Handig want daardoor kunt u het stuur afstemmen op de lengte van uw kind. Het lage deck zorgt er eveneens voor dat deze step uitermate geschikt is voor de allerkleinsten. Op zoek naar een step met nog wat extra's? Kies dan voor een Primo step met gave lichtjes. De wielen geven licht zodra er gestept wordt. Deze special effects maken het steppen nog leuker dan het al is!

Flow

Geschikt voor stoere kids vanaf 6 jaar tot tieners van circa 14 jaar, door het verstelbare stuur en een draagkracht tot wel 100 kg! Natuurlijk kunnen de tweewielers waarmee op u op de gebruikelijke manier kunt sturen niet ontbreken in het assortiment van Globber. Met de Flow heeft u de beschikking over een 'gewone' kinderstep waarbij u naar links en rechts kunt sturen door aan het stuur te draaien. Deze prachtige stepjes zijn uitgerust met een geïntegreerd vouwsysteem. Met één druk op de knop kunt u de step inklappen zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden. Daarnaast is de Flow voorzien van een in hoogte verstelbaar stuur (min. 81 cm - max. 96 cm). De ergonomische handvaten en het deck met goed profiel maken deze kinderstep helemaal af. De Flow is verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Master

Kinderen van 4 tot circa 12 jaar kunnen prima overweg met een Master-serie step, die tot 50 kg kan dragen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van het unieke Globber concept. Ook de Master steppen zijn uitgerust met dubbele voorwielen die reageren op het verplaatsen van gewicht. Stuur door naar links of naar rechts te bewegen. Met een in hoogte verstelbaar stuur van minimaal 74 centimeter en maximaal 94 centimeter is de  step geschikt voor kids vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Dat is lang plezier hebben! 

© 2024 Kindersteppen.be is onderdeel van XLShop