• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Stuntstep

Een stuntstep is helemaal geweldig voor kinderen die wat extra´s willen doen met een step en wellicht al uitgekeken zijn op het steppen met een standaard kinderstep. Bij Kindersteppen.be kunt u een keuze maken uit verschillende modellen van uiteenlopende merken. Wij kunnen de stuntstep snel leveren doordat wij over een magazijn en voorraad beschikken.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Te gekke stunts

Als uw kind net even wat meer wil dan alleen maar snel vooruit komen, dan is het kopen van een stuntstep een uitstekende keuze. Stuntsteps beschikken over andere eigenschappen in vergelijking met de standaardmodellen. Met het uitvoeren van stunts en freestyle steppen worden de onderdelen zwaarder belast. Een stuntstep is dan ook speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de extra belasting. In ons aanbod hebben wij verschillende steps beschikbaar die perfect zijn om mee te stunten en te freestylen. Bij het maken van een keuze kunt u bovendien rekening houden met de leeftijd van uw kind. Zo hebben wij stuntsteps beschikbaar voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar en vanaf 8 jaar. Iedere stuntstep die wij aanbieden, is zowel geschikt om stunts mee op straat te doen als in een skatepark.

Als u besluit om bij Kindersteppen.be een stuntstep voor uw kind te kopen, dan profiteert u van meerdere voordelen. Wij hebben namelijk een groot magazijn met een ruime voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten voordat de bestelling wordt bezorgd. Bovendien hanteren wij aantrekkelijke prijzen en kunt u rekenen op volledige garantie en een goede service. U krijgt de stuntstep na uw bestelling namelijk honderd dagen op zicht geleverd. Daarnaast kunt u altijd op een veilige manier betalen. U kunt bij uw bestelling van een stuntstep ook nog even bij het aanbod van de accessoires kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de veiligheid van uw kind een helm bestellen. Het stunten zal doorgaans gepaard gaan met fraaie capriolen en dan is het een prettig idee dat het hoofd van uw kind tijdens een eventuele valpartij beschermd is met een helm. U kunt de stunthelm samen met de veiligheidshelm bestellen en deze tegelijk geleverd krijgen.

Contact

Kindersteppen.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870146
Contact
Facebook

© 2021 Kindersteppen.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord